All in beursdeelname

Ervaar de complete beurservaring met Monsterscore, van concept tot uitvoering! Naast beurspersoneel en promotors regelen wij alles van A tot Z, inclusief de ontwikkeling en aankleding van de stand en de beleving die je wilt overbrengen op de bezoekers. 

van concept tot en met uitvoering

Naast het verzorgen van beurspersoneel, stand bemanning en promotors op diverse (consumenten)beurzen en events, regelt Monsterscore ook de gehele uitvoering van A tot Z. Van ontwikkeling en aankleding van de beursstand tot de experience die je de bezoeker wil meegeven. Het is de uitgelezen kans om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen bij een grote groep mensen.

Tent met Sourcy bar waar merchandisers in gesprek zijn met potentiele klanten
Promotieteam deelt Arla Skyr uit aan bezoekers tijdens een evenement

Aan de hand van een briefing en de doelstellingen komt Monsterscore met een concept plan voor de stand en de ervaring/ boodschap die past bij de doelstellingen en deelname. Op een passende, creatieve en pakkende manier weet Monsterscore het merk en product te activeren. Monsterscore ontwerpt en produceert de stands en zorgt ervoor dat de volledige aankleding tot in de puntjes is geregeld. Zo zijn al diverse beurs- en eventdeelnames verzorgd voor diverse merken en begrijpt Monsterscore dat je tussen de massa van stands en producten op bijvoorbeeld de Huishoudbeurs, Libelle Zomerweek en 50PlusBeurs wel op moet vallen.

Naast de aankleding en een goede (gekoelde) logistiek, zijn de mensen die Monsterscore inzet minstens zo belangrijk. Zij zijn het visitekaartje op de beurs en van het merk en staan direct face-to-face in contact met de doelgroep. Beursbemanningen, promotors en hostesses worden dan ook speciaal geselecteerd en opgeleid passend bij merk en uitstraling.