Beurzen en events

Ontdek de kracht van succesvolle beursdeelnames en events! Als specialist helpen wij jouw bedrijf zich te onderscheiden in de drukke beurzenwereld. Met onze strategische aanpak en creatieve ideeën zorgen wevoor een onvergetelijke indruk op jouw doelgroep. 

Desperados-merchandiser werkt aan een campagne die een drankje in proost omhoog houdt

personeel op beurzen
en evenementen

Bij beurzen en events speelt marketing een essentiële rol. Of het nu gaat om het organiseren van een beurs, festival, show of congres, event marketing is de sleutel tot succes. Daarnaast zien we steeds meer overlap tussen fieldmarketing, sampling en event marketing bij het positioneren van een merk op events en beurzen.

Personeel voor elk event

Beurspersoneel

Ontdek het beurspersoneel dat jouw stand naar een hoger niveau tilt. Met onze ervaren standbemanning ben je verzekerd van een succesvolle aanwezigheid op de beurs.

All in beursdeelname

Met onze all-in beursdeelname pakketten nemen we alle zorgen uit handen, van standontwerp tot logistiek, zodat je je kunt focussen op het behalen van jouw doelen.

kwaliteit personeel

Het hebben van kwalitatief personeel op beurzen en evenementen is van groot belang om jouw beursdeelname te versterken. Het realiseren van een opvallende aanwezigheid kan echter gepaard gaan met aanzienlijke kosten. Op zowel vak- als consumentenbeurzen wordt veel geïnvesteerd in aspecten zoals aankleding en stands om een indrukwekkende uitstraling te creëren.

Cocio-merchandiser werkt in een supermarkt aan een promotiecampagne

Weten wat er mogelijk is bij Beurzen en events?

Neem vrijblijvend contact op