Demonstratrices

Op zoek naar demonstratrices?

Voor uw instore promoties beschikken wij over een groot potentieel aan demonstratrices (m/v) met verschillende profielen. Promotiebureau Monsterscore werkt uitsluitend met een team van demonstratrices dat geschikt is voor instore promoties en dit bovendien zelf ook erg leuk vindt.

Cocio promotiedame in supermarkt laat klant proeven
Blije instore demonstratrice die Melkunie vanille vla uitdeelt

Demonstratrices voor instore promoties op de winkelvloer

Bij het welslagen van een instore promotie programma komt veel kijken. Logistiek en afstemming met het retail-kanaal zijn erg belangrijk. Door vooraf goed na te denken over verschillende scenarios komt niemand tijdens de daadwerkelijke instore demonstratie voor grote verrassingen te staan. Bijvoorbeeld een geval van een out-of-stock situatie.

Langdurig effect van winkeldemonstraties

Actiemarketing is vaak gericht op de zogenaamde ‘korte klap’ door het beïnvloeden van het (aankoop)gedrag van mensen. Door tijdelijk de verhoudingen binnen de communicatiemix te veranderen probeert de marketeer in eerste instantie de resultaten (bijvoorbeeld verkoop) een snelle impuls te geven. Dit gebeurt bijvoorbeeld vaak door de waarde te verhogen en/of de prijs te verlagen en vaak worden daarbij ook fieldmarketinginstrumenten ingezet. U kunt daarbij denken aan productsampling, instore demonstraties en merchandising.

Vrolijke instore demonstratrice

Offerte voor de inzet van demonstratrices?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van onze demonstratrices? Neemt u gerust contact op met onze sales afdeling op +31 20 5800 982 of mail naar sales@monsterscore.nl.