Displays plaatsen

Onze ervaren merchandisers kunnen snel en efficiënt displays plaatsen, waardoor jouw producten meer aandacht en zichtbaarheid krijgen, wat resulteert in een hogere rotatie en nieuwe kopers aantrekt. Of u nu 10, 100, 1.000 of zelfs meer displays wilt plaatsen, wij hebben het potentieel en de logistieke capaciteit om dit binnen korte tijd te realiseren. 

Displays plaatsen voor een extra omzet-impuls

Één van de beste manieren om extra aandacht, zichtbaarheid en daardoor ook verkopen te genereren is het plaatsen van displays op de winkelvloer. Een dergelijke second placing staat garant voor een flink hogere rotatie en er worden voor een groot deel nieuwe kopers bereikt. De merchandisers van Monsterscore werken door hun ervaring en hands-on mentaliteit vaak snel en efficiënt en kennen hun weg in de vele verkoopkanalen.

10, 100, 1.000 of meer
displays plaatsen?

Verschillende Soorten desplays plaatsen

Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan op de winkelvloer. Afhankelijk van de beschikbare ruimte ter plaatse wordt de best mogelijke uitmonstering gekozen. Je kunt daarbij denken aan grote product-displays met een keur aan POS-materialen, verlichte displays, inflatable displays of zelfs geurdisplays.