Enquêteren

Enquêteren via flexibele, snelle en efficiënte enquêteurs

Monsterscore kan vaak snel schakelen bij een aanvraag aangezien zij beschikt over een landelijk flexibel inzetbaar potentieel aan enquêteurs. In voorkomende gevallen is het mogelijk om binnen 24 uur enquêteurs in te zetten door heel Nederland en binnen 48 uur de resultaten van het enquêteren al in huis te hebben. Zo heeft u het antwoord in huis voordat u het weet en kunt u direct verder met vervolgstappen. Monsterscore kan daarbij werken tegen zeer concurrerende tarieven. Vraagt u daarvoor gerust een vrijblijvende offerte aan op sales@monsterscore.nl of bel voor de mogelijkheden van onze enquêteurs met +31 20 5800 982.

De rapportage van de enquêteurs

Staat uw enquête al online? Dan kunnen onze enquêteurs de vragenlijsten direct enqueteren middels een kleine computer met draadloos internet en heeft u direct de beschikking over het resultaat. Is dat niet het geval dan bepalen we vooraf of het al dan niet handig is om Monsterscore’s geautomatiseerde enquête-tool in te zetten of dat het sneller is om met formulieren te werken.

Welke methode van enquêteren ook gevolgd wordt, u kunt een rapportage verwachten met grafische weergaves, gemiddelden, standaarddeviaties. Op verzoek kunnen ook de gewenste kruistabellen worden gemaakt, zodat verbanden tussen bepaalde uitkomsten direct zichtbaar worden.

Enquêteren via enquetebureau Monsterscore?

Informatie is de sleutel tot succes. Vaak worden met wat extra wetenschap vooraf betere beslissingen genomen en verkeerde beslissingen voorkomen. De kosten van enquêteren zijn daarbij meestal een fractie van de kosten van een verkeerde beslissing en wij zien dan ook dat er steeds vaker gebruik wordt gemaakt van enquêteren. Onze enquêteurs worden regelmatig ingezet voor zaken als: