Felix

We kennen hem allemaal: Felix, de ondeugende en eigenwijze zwart/witte kat uit de commercials van het gelijknamige kattenvoer merk. Felix is nieuwsgierig en altijd op zoek naar kattenkwaad. Met deze eigenschappen in het achterhoofd bracht Monsterscore een creatief idee tot leven en ontwikkelde de “Miauw-O-Maat” (M-O-M).

Wanneer de consument voor de M-O-M staat en zijn of haar beste “miauw” laat horen, beslist Felix of deze goed lijkt op die van een echte kat. Aangezien deze happening veel aandacht van échte kattenliefhebbers trok, keurde Felix het ge-miauw meestal goed en stak hij zijn enorme poot door een speciaal luikje om de kattenbezitter een sample te overhandigen.

Eyecatcher

Op de ruim 50 winkellocaties leverde de Miauw-O-Maat vaak hilarische taferelen op en had deze eyecatchers tevens een hoge stopping power.

Informatie

Doordat de consument vaak uit nieuwsgierigheid even blijft kijken bij de setting, hebben de promotors de tijd om kwalitatief goede contacten te maken. De kattenbezitters wordt uitgelegd welke variant het beste is voor hun kat, welke aanbieding er geldt en waar het product te verkrijgen is.

Promotors ook aanwezig
op de winkelvloer

Om deze promotie compleet te maken, zijn tijdens deze campagne ook 2 promotors in de lokale Speciaalzaken aanwezig voor de nodige ondersteuning op de winkelvloer.

Naast dat de M-O-M creatief goed tot zijn recht komt in het straatbeeld, is deze ook voorzien van de nodige technische vernuftigheden. Binnenin registreert een laptop beeld en geluid dat aan de buitenkant wordt opgenomen door een camera en microfoon.

Klik hier als je een kort filmpje zou willen ontvangen over deze creatieve sampling campagne.