Flyeren

Flyeren genereert traffic, awareness & call-to-action

Flyeren kan voor flinke awareness zorgen en een met een uitgekiende ‘call-to-action’, kan het voor heel wat traffic zorgen. Al meer dan een eeuw is flyeren een tool die wordt gebruikt om mensen te bewegen naar een dichtbijgelegen winkel of gebeurtenis te gaan. Tegenwoordig is dat ook steeds vaker een website. Resultaat is echter niet gegarandeerd! Zaak is om ervoor te zorgen dat het niet blijft bij het zomaar uitdelen van een stukje papier. Wilt u met flyeren de aandacht vangen, doelgericht en overtuigend te werk gaan? Goed nadenken over het hoe en wat van flyeren draagt in hoge mate bij aan het al dan niet slagen van uw flyeractie.

Flyerdame die flyers uitdeelt op straat
Flyerdame die flyers uitdeelt op straat

Flyeren door Monsterscore lokaal, regionaal of landelijk

U kunt flyering via Monsterscore overal inzetten waar u dat wilt. In elke regio beschikt Monsterscore over promotors, dus u kunt zowel lokaal, regionaal als landelijk flyeren. Onze back-office bekijkt vervolgens afhankelijk van de ingrediënten wat de meest slimme en efficiënte logistiek is om alles ter plaatse te krijgen.

Welke flyers kun je het beste gebruiken?

Het soort flyer is ook één van de sleutels tot het succes. Promotiebureau Monsterscore geeft u graag advies over de opmaak en het formaat van uw flyers. Wij kunnen de flyers bovendien ook voor u laten drukken tegen scherpe tarieven. En als dat moet ook razendsnel. Als u op dinsdag voor 10:00 uur het artwork in het goede formaat bij ons aanlevert, kunnen wij de flyers op vrijdag al gereed hebben en datzelfde weekend kunnen wij mogelijk al voor u het veld in om te flyeren.

Flyeren via promotiebureau Monsterscore?

Denkt u erover om te flyeren via een professioneel promotiebureau? Informeert u dan gerust naar de kosten en de mogelijkheden. Als snelheid is geboden kunt u het beste even bellen met +31 20 5800 982, maar u kunt natuurlijk ook een email sturen naar sales@monsterscore.nl. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug.