Flyerteams

Met een sterke focus op awareness en een doeltreffende ‘call-to-action’, zorgen onze goed geïnstrueerde fieldmedewerkers voor effectieve traffic naar jouw winkel, servicepunt of website. Of je nu een lokale, regionale of landelijke actie wilt, ons flexibele flyerteam staat voor je klaar.

Flyerteam zorgt voor traffic, awareness & call-to-action

Een goed flyerteam zorgt voor awareness. En als daaraan een sterke ‘call-to-action’ gekoppeld is, kan een flyerteam voor heel wat traffic zorgen. Naar een dichtbijgelegen winkel of servicepunt bijvoorbeeld, of een website. Van belang is om ervoor te zorgen dat het niet blijft bij het zomaar uitdelen van een foldertje. Een goed geïnstrueerd flyerteam dat de aandacht weet te vangen, doelgericht en overtuigend te werk gaat, draagt in hoge mate bij aan het al dan niet slagen van jouw flyeractie.

Promotiemedewerker die blij kijkt tijdens het uitdelen van flyers en promotiemateriaal
Flyerdame die flyers uitdeelt op straat

Flyerteam landelijk, regionaal of lokaal

de flyers van het flyerteam

De flyer van het flyerteam is ook één van de sleutels tot het succes van een flyeractie. Wij geven graag advies over de opmaak en het formaat van jouw flyers. Wij kunnen ze bovendien ook laten drukken tegen scherpe tarieven. En als dat moet ook razendsnel. Als er op dinsdag voor 10:00 uur het bestand in het goede format bij ons aanlevert, kunnen wij de flyers op vrijdag al gereed hebben en datzelfde weekend gaan de flyerteams mogelijk al voor je het veld in om de flyers te verspreiden.

Flyerdame die flyers uitdeelt op straat