Fotomarketing

Fotomarketing en de kracht van een plaatje

Fotomarketing maakt gebruik van fotografie (digitaal of polaroid) in combinatie met een fotoflyer en/of internettoepassing gericht op branding en merkbeleving. Bezoekers of voorbijgangers worden in een bepaalde setting gefotografeerd en krijgen de foto ingeplakt in een speciaal ontwikkeld hoesje direct mee naar huis en/of kunnen deze op internet bekijken, versturen als e-card, downloaden of afdrukken.

twee instore demonstrateurs in een bouwmarkt voor Pattex

De setting voor fotomarketing

De setting is soms persoonlijk, grappig of mooi en soms juist eng. Zo voerden wij een fotomarketingcampagne uit, waarbij kinderen in het bijzijn van hun ouders een levensechte haai mochten voeren voor een uniek fotomoment. Voor velen van hen voelde het als een echte overwinning, toen ze trots met hun fotoflyer in de handen stonden. Over impact gesproken.

Bereik, kosten en impact van Fotomarketing

Een fotoflyer gaat altijd mee naar huis en wordt meermalen en door meer mensen bekeken. Soms voorziet de gekozen fotomarketingmethode erin dat mensen een website moeten bezoeken om het resultaat te kunnen zien en gebruiken om ofwel door te sturen, te downloaden of af te drukken. Daar kunt u nogmaals hun aandacht vangen voor uw product, dienst of propositie. Als merk kun je zo op een niet opdringerige en sympathieke manier een merkbeleving neerzetten. Wellicht niet de goedkoopste manier om mensen te bereiken, maar zeker bijzonder effectief.

Vrolijke instore demonstratrice deelt alchoclvrij alternatief uit voor cocktails

de mogelijkheden van fotomarketing

Onze fotoflyer die veel gebruikt wordt bij fotomarketing is een uitstekende communicatiedrager met bewaarfunctie. Het is voor mensen vaak een leuke herinnering en stukje herbeleving van een moment of event. U kunt er uw boodschap goed op kwijt, zonder al te schreeuwerig te worden. Ook erg geschikt om een bepaalde actie uit te leggen of te fungeren als voucher of lot. We adviseren u graag bij de invulling van uw fotomarketingcampagne en helpen u de juiste materialen te ontwikkelen. Wilt u onze fotomarketing diensten inzetten ter promotie van uw product? Bel ons dan voor meer informatie op +31 20 5800 982.