Heineken 0.0

Simpelweg de best smakende 0.0. De opdracht was vanaf de introductie in 2016 even helder als het merk: laat dit aan zoveel mogelijk mensen proeven, dan proeft men dat zelf.

Monsterscore werd direct bij de start van de blauwe variant betrokken om grootschalige sampling mogelijk te maken op de best mogelijke manier. 

De Horeca werd in recente jaren niet overgeslagen en jaarlijks werden steeds speciale programma’s uitgevoerd, waarbij ook live werd getapt en werd aangehaakt bij verschillende gebruikersmomenten.

Proeven

Honderdduizenden mensen hebben geproefd en raakten overtuigd. Monsterscore was namens Heineken vrijwel overal aanwezig: in de grote steden, maar ook in kleinere plaatsen. Op events, maar ook in de winkels, zowel supermarkten als groothandels.

De perfecte serve

Een perfect serve is enorm belangrijk als je als fabrikant wil aantonen dat je product een geweldige smaak heeft. En daar komt nogal wat bij kijken, al vanaf het moment dat de producten in ons magazijn aankomen!

Specialist in het samplen van gekoelde dranken

Monsterscore is specialist als het aankomt op het samplen van gekoelde en koolzuurhoudende dranken. Een perfect serve is enorm belangrijk als je als fabrikant wil aantonen dat je product een geweldige smaak heeft. En daar komt nogal wat bij kijken, al vanaf het moment dat de producten in ons magazijn aankomen! Zo worden vele pallets met dicht op elkaar verpakte drankverpakkingen in onze koel- en vriescellen teruggekoeld. En ook op de actiedag worden de samples nauwkeurig verpakt op een manier die hun temperatuur gedurende de hele dag constant houdt: of het nu 20 of 35 graden is buiten.

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn van gekoelde of zelfs bevroren samples? Neem dan contact op met onze specialisten op 020 5800 982 of stuur een mailtje naar sales@monsterscore.nl

Merchandiser schenkt een glas Heineken in tijdens promotiecampagne