Hostess Ahoy Rotterdam

Hostesses inzetten in Ahoy Rotterdam?

Monsterscore is een landelijk opererend hostess- en promotiebureau met hostesses in heel Nederland. Voor de Ahoy in Rotterdam heeft Monsterscore speciaal getrainde hostesses voor tal van congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen. Onze hostesses zijn bekend met vele beurzen in Ahoy Rotterdam en hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Voor deelnemers aan een congres, event of beurs in Ahoy Rotterdam hanteren wij speciale beurstarieven bij de inhuur van hostesses. Vraag naar de voorwaarden bij het aanvragen van een offerte voor uw hostess in de Ahoy Rotterdam.

Twee vrolijke hostesses netjes gekleed op een beurs
Twee vrolijke hostesses netjes gekleed op een beurs in gesprek met een geïnteresseerde

Bekende beurzen en evenementen in Ahoy Rotterdam

In Ahoy Rotterdam vinden jaarlijks vele beurzen, events en congressen plaats, waaronder: ABN AMRO World Tennis Tournament, Studio 100 Zomerfestival, North Sea Jazz Festival, Holiday on Ice, Kamasutra beurs, Night of the Proms, Het Feest van Sinterklaas, Skills Masters, De vrienden van Amstel LIVE, Fitness en Wellness Vakdagen, 100% Tuning

Offerte voor hostessen Ahoy Rotterdam?

Zoekt u een goede invulling met hostesses in Ahoy? Belt of mailt u gerust voor onze hostess tarieven voor Ahoy Rotterdam: +31 20 5800 982 of sales@monsterscore.nl.