Hostessbureau

Op zoek naar een hostessbureau

Op beurzen en evenementen biedt hostessbureau Monsterscore een hostess service van hoog niveau. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van voorkomende, assertieve en representatieve hostesses en hosts. Hostessbureau Monsterscore werkt landelijk met honderden verschillende hostesses en hosts die uit het hele land komen.

Representatieve hostesses op beurs evenement

Mogelijkheden van een hostessbureau

Hosts en hostesses van hostessbureau Monsterscore kunnen worden ingezet voor veel verschillende werkzaamheden, zoals:

Inzet van proffesionele hostesses op diverse locaties

In samenspraak met u beslist hostessbureau Monsterscore welk hostess profiel past bij uw merk, product en dienst. Daarbij kijken we naar uitstraling en vaardigheden. Monsterscore selecteert haar hosts en hostesses zorgvuldig. Onze hostesses zijn goed voorbereid, zien er representatief uit en weten van aanpakken. Op grote evenementen zoals in de Amsterdam RAI en Jaarbeurs Utrecht zijn onze hostesses perfect inzetbaar.

Wij hanteren strenge criteria bij het selecteren van ons team van hostessen. Naast een goede uitstraling en goede beheersing van de Nederlandse taal zijn zij meertalig en volgen een opleiding op minimaal hbo-niveau. Onze dames en heren leggen makkelijk contact, zijn klantvriendelijk en pro-actief.

Vrolijke hostessen die in gesprek zijn en gaan met potentiële klanten en geïnteresseerden

offerte ontvangen van hostessbureau Monsterscore?

Ervaring, brede inzetbaarheid, snel snappen wat er moet gebeuren en flexibiliteit kenmerken onze hostessen. Wilt u daar ook gebruik van maken? Belt of mailt u dan met hostessbureau Monsterscore voor een offerte aanvraag. Wij zijn telefonisch te bereiken op +31 20 5800 982 of per sales@monsterscore.nl.