Hostesses Schiphol

Onze AIVD-gescreende hostesses beschikken over een Schiphol-pas en zijn daardoor actief zowel voor als achter de security-check oftwel ‘airside’ en ‘landside’. Ze voeren er promoties uit gericht op de aankomende of vertrekkende passagiers in de verschillende vertrek- en aankomsthallen of bij de gates. Ook worden ze ingezet bij speciale ontvangsten, diverse promoties, in Pop-up stores en tal van ondersteunende werkzaamheden, waarbij ze vloeiend Engels, Nederlands of zelfs Chinees spreken.

Werkgever voor
Hostesses
op Schiphol

Monsterscore is sinds april 2019 werkgever op Schiphol en werkt rechtstreeks voor Royal Schiphol Group. En daar kom je niet zomaar te werken. Al onze hostesses zijn gescreend door de AIVD en in het bezit van hun Schiphol-pas, waarmee ze hun werk kunnen doen in de vertrek-lounges, winkels, bij de gates of de bagagehal op Schiphol.

Naast het aanbieden van attenties aan de vertrekkende of wachtende passagiers die door de security gaan, worden onze hostesses ook ingezet bij speciale ontvangsten en vertrekken, in Pop-upstores, in het VIP Centre. Al onze hostesses spreken naast vloeiend Nederlands uiteraard ook Engels en vaak nog een andere taal. Ook hebben wij een aantal Chinees sprekende hostesses die ook worden ingezet bij bijvoorbeeld aankomsten van vliegtuigen uit China of speciaal op Chinese wereldburgers gerichte promoties.

Promotiedame tijdens een promotie evenement op Schiphol