INformatie Demonstratrice

Als demontratrices en demonstrateurs van Monsterscore zijn er een aantal eigenschappen die onmisbaar zijn voor een goede uitvoering van je demonstraties. Zo moeten je kunnen werken met verschillende partijen. Je bent vaak te gast in een winkel en zult je moeten conformeren aan de locale regels, procedures en gebruiken. Tegelijkertijd is het van belang dat je je eigen doelstellingen scherp in het oog houdt. Zo zul je moeten zorgen, dat je op één van de beste plekken in of voor een winkel kunt staan, aangezien je daar de meeste contacten maakt.

Werzaamheden van demonstratrices

Als demonstratrice word je ingezet in veel verschillende winkels en voor een keur aan verschillende merken en bedrijven. Ook de werkzaamheden lopen per job uiteen. Dit maakt het werken als demonstratrice veelzijdig en ook interessant.

Werk alleen

Onze demonstratrices worden ingezet door het hele land.

Supermarkten

De meeste klussen zijn in supermarkten.

In teamverband

Vaak sta je wekelijks in een andere winkel of dat nu een Albert Heijn, Jumbo, Spar of andere keten is.

Grote warenhuizen

Ook hebben we regelmatig demonstratrices nodig in De Bijenkorf en andere grote warenhuizen.

Instore demonstratrice verteld over Aviko groente en laat het proeven aan geïnteresseerden

Demonstratrices en demonstrateurs gezocht

Dat contacten maken kun je als demonstrateurs en demonstratrices goed: je bent een mensen-mens. Je bent pro-actief op zoek naar mensen die jouw pad kruisen en zorgt ervoor dat dat er dus zoveel mogelijk zijn. Je snapt dat jouw demodag in de winkel een groot verschil maakt en probeert daar dan ook het maximale uit te halen. Tenslotte moeten onze demonstratrices en demonstrateurs meesters zijn in het verkopen. Je snapt dat je eigenlijk iedereen wat zou moeten kunnen verkopen en weet de mensen duidelijk aan te spreken, hun twijfel weg te nemen om het product eens te proberen en kopen. Je hebt vaak goede tools om dit te doen en maakt hier ook creatief gebruik van. Van onze projectmanagers krijg je regelmatig tips en trainingen om je te verbeteren op dit punt.

Meld je dan aan via ons online inschrijfformulier. Vervolgens zullen wij beoordelen of wij jou uitnodigen voor een intake-gesprek in Amsterdam, waarbij wij aan de hand van ons demonstratrice-profiel bekijken of het inderdaad de juiste bijbaan voor je is en we je binnenkort kunnen inzetten in één van de vele productdemonstraties.