INformatie Hostesses

Als hostess wordt je ingezet op veel verschillende locaties en voor een keur aan verschillende merken en bedrijven. Ook de werkzaamheden lopen per job uiteen. Dit maakt het werken als hostess veelzijdig en ook interessant. Als hostess kun je bijvoorbeeld ingezet worden voor:

Werk op elk event

Hostess profiel hostessbureau Monsterscore

Onze hostess is representatief, heeft een goede uitstraling en is verzorgd. Met je voorkomen en uitstraling ben je bovengemiddeld in staat om mensen tegemoet te treden. Je vindt het leuk om mensen aan te spreken. Je bent niet brutaal, maar hebt wel durf. Bovendien is het voor Monsterscore van belang dat een hostess of host van aanpakken weet, zich actief opstelt in plaats van passief. Een hostess ziet zelf werk en wacht niet uitsluitend af totdat zij een opdracht krijgt. Op deze wijze kun je onze klanten goed ondersteunen als hostess op een beurs of evenement.

Herken jij je in het profiel dat wij van onze hostess schetsen en ben je geïnteresseerd in werken als hostess, dan nodigen wij jou uit om je aan te melden via ons online inschrijfformulier.