INformatie merchandising

Als merchandiser zorg je er kort gezegd voor dat producten in de juiste winkel, op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid en op de juiste plaats (komen te) liggen. Of je nu werkt in een supermarkt, telecomwinkel, drogisterij of groothandel, het POS moet er zo goed mogelijk uit zien en daar hou jij je als merchandiser graag mee bezig. Als merchandiser hou je je bezig met schapverzorging of schapsombouw, displays plaatsen, aanbrengen van allerlei POS- en POP-materialen als:

Werk in elke winkel

Instore demonstratie met promoter voor de nieuwe vla van de Melkunie

De Monsterscore merchandiser

Raak jij ook altijd direct geïrriteerd als je in een winkel komt en jouw favoriete product ligt niet meer daar waar je dat verwacht, maar heeft een andere plek gekregen in de winkel? Of vraag je je onmiddellijk af waarom die keuze is gemaakt en denk je na of dat een goede zet zou kunnen zijn om producten op een nieuwe manier te presenteren aan de winkelbezoekers? Val je in de 2e categorie, dan ben je mogelijk geschikt als merchandiser bij Monsterscore.

Als merchandiser kom je overal en dat maakt je werk erg afwisselend. Hou je van aanpakken, ben je handig met het in elkaar zetten van dingen en heb je veel oog voor detail, kom dan werken als merchandiser voor Monsterscore en schrijf je in via ons online inschrijfformulier. Uiteraard is het noodzakelijk dat je beschikt over een rijbewijs en de benodigde rijervaring om in drukke winkelgebieden uit de voeten te kunnen met kleine en grotere bestelwagens. De werkzaamheden van een merchandiser zijn meestal door het hele land en vinden zowel plaats in de weekenden als doordeweeks.