Instore demonstraties

Instore demonstraties zijn een geweldige manier om producten rechtstreeks aan klanten te presenteren en een interactieve winkelervaring te bieden. Onze vakkundige demonstrateurs en demonstratrices zorgen ervoor dat klanten niet alleen producten kunnen zien, maar ook proeven, voelen of testen.


Instore demonstraties versterken niet alleen merkbekendheid, maar ook betrokkenheid van klanten, wat leidt tot een positieve koopervaring en langdurige loyaliteit. Kom naar onze winkel en ervaar zelf onze boeiende instore demonstraties die u zullen verrassen en inspireren.

Monsterscore zet instore-demonstraties in in elk type winkel en door het hele land.

De voordelen van
monsterscore
instore demonstraties

Groep gelukkige merchandisers die werken tijdens een Sourcy-campagne

welk type demonstraties bieden wij aan?

Kookdemonstraties

Door het combineren van het proeven en het tonen van de bereiding krijg je meer sfeer of de winkelvloer. Hierdoor worden de consumenten verleid tot aankoop.

Productdemonstraties

Consumenten kunnen het product ervaren. Ze zijn effectief bij brede introducties, selectieve distributie en bieden een hoge conversie naar aankoop.

Verkoopdemonstraties

Verkoopdemonstraties genereren verkoopimpulsen en trekken nieuwe kopers aan, waardoor ze essentieel zijn voor succesvolle productlanceringen.

instore sampling

Consumenten kunnen gratis producten proberen in de winkel, wat resulteert in een initiële verkoopimpuls en langdurige positieve effecten, zoals gestimuleerde herhalingsaankopen.

Verhoog jouw verkoop met instore demonstraties

Instore demonstraties zorgen voor een aanzienlijke verkoopimpuls en trekken nieuwe kopers aan. Het effect is zowel direct, met een stijging van de dagelijkse omzet, als op de lange termijn, omdat veel nieuwe kopers het product blijven gebruiken en opnieuw aankopen. Zelfs na jaren blijft een deel van de oorspronkelijke groep niet-kopers nog steeds kopen.

Cocio-merchandiser werkt in een supermarkt aan een promotiecampagne

Ook een succesvolle promotie
starten?

Neem vrijblijvend contact op