Kookdemonstraties

Tijdens deze demo’s kunnen mensen niet alleen het product proeven, maar ook de bereiding ervan zien, waardoor ze geïnformeerd worden over de specifieke eigenschappen en veelzijdigheid van het product. Kookdemonstraties creëren een gezellige sfeer op de winkelvloer en stimuleren impulsaankopen, terwijl ze op beurzen en evenementen ook een stukje entertainment bieden.

kookdemonstraties
de combinatie van
bereiding en proeven

Wat voor productdemonstraties en voor verkoopdemonstraties geldt, geldt zeker voor kook demo’s. Tijdens kookdemonstraties laat je als demonstratrice of demonstrateur niet alleen een product of combinatie van producten proeven, je laat ook nog eens de bereiding ervan zien. Tijdens die bereiding worden mensen geïnformeerd over het product en haar specifieke eigenschappen. Dat kan zijn bereidingsgemak, veelzijdigheid van het product, gezondheid of gewoon lekker.

kookdemonstraties
op de winkelvloer

Kookdemonstraties op beurzen en evenementen

Monsterscore werkt voor bepaalde kookdemonstraties ook met professionele koks. Bijvoorbeeld op beurzen en evenementen, waarbij toch iets meer gevraagd wordt van de kok en er ook een stukje entertainment bij komt kijken. Onze professionele koks schrikken er dan ook niet voor terug als ze met een geluidsversterker moeten werken om de mensenmassa door een bereiding heen te leiden.