Maggie

Monsterscore bedenkt voor Maggi een compleet Roadshow concept en verzorgt ook de uitvoering van A tot Z. Van het arrangeren van alle locaties, het bedenken van de invulling, verzorgen van de inrichting tot het daadwerkelijk uitvoeren van die activiteiten in de pop-up stores, promotruck, kookstudios en tijdens beurzen als de Libelle Zomerweek.

Maggie Kook Studio gevuld met Maggie personeel wie aan het koken zijn

Proeven en informeren

In de MAGGI Kookstudio wordt de hele dag gekookt. Mensen kunnen binnenkomen voor informatie of om wat te proeven: het MAGGI-team staat klaar met gevarieerde recepten, persoonlijke service, individueel advies, de nieuwste MAGGI-producten en nog veel meer.

Roadshow

Deze Roadshow loopt meerdere jaren en elk jaar worden er weer nieuwe elementen toegevoegd. Van tijdelijke MAGGI-winkels in leegstaande winkelpanden op A-locaties en een mobiele kookstudio die op bijna honderd plaatsen in het land opduikt.

Dineren in een kas,
dat kan met Maggi

Ook werden speciale diners voor ‘gewone’ consumenten georganiseerd in de kassen in het Westland. Consumenten uit de directe omgeving konden zich hiervoor tijdens promoties in de woonwijken inschrijven en kregen naast een stukje educatie een leuke en verrassende maaltijd voorgeschoteld, bereid door onze Maggi-koks. De lat lag hoog met een flinke logistiek en alles moet kloppen, maar dan is de beleving tijdens deze high-involvement mini-events natuurlijk maximaal en de sfeer onbetaalbaar.

Maggie kok samen met een kookstudio bord