Merchandising ronde

merchandising bepalende factor bij aankoopbeslissingen

75% van de aankoopbeslissingen wordt gemaakt op de winkelvloer zelf: dé reden om vooral ook daar aan marketing te doen. Een merchandisingactie is daarvoor, naast winkeldemonstraties een krachtige tool om de schaprotatie van uw product of dienst een enorme impuls te geven. Effectieve merchandising is het optimaal exploiteren van elke vierkante meter van de winkelvloer.

Instore demonstrator voor de melkunie
Lachende promotors die flessen Heineken 0.0 omhoog houden tijdens promotie in de winkel

Merchandising in verschillende vormen

Merchandising kent in de fieldmarketing een aantal belangrijke toepassingen op de winkelvloer: schapinrichting (rack jobbing), zichtbaarheidsmerchandising, service merchandising en logistieke merchandising. Wilt u snel en efficiënt honderden displays plaatsen, een merk activeren bij bepaalde klant of snel en discreet een terugroepactie organiseren? Monsterscore’s flexibel inzetbare team van jonge merchandisers zijn landelijk inzetbaar.

Offerte voor uw eigen merchandising-ronde?

Bent u ook geïnteresseerd in wat een team van jonge merchandisers met een niet-zeuren-maar-aanpakken mentaliteit voor u kan betekenen? Bent u zich aan het oriënteren op een dergelijk traject in het retail-kanaal? Monsterscore heeft voor merchandisingrondes een eenvoudige en aantrekkelijke tariefstructuur. Neemt u gerust contact op met uw vragen: +31 20 5800 982 of sales@monsterscore.nl.