Merchandisers

OP zoek naar Merchandisers?

Onze merchandisers zijn inzetbaar op vele taken en opdrachten op hun werkgebied. De merchandisers van Promotiebureau Monsterscore hebben altijd oog voor een goede presentatie van uw product in de winkel en kunnen ter plaatse controleren of de afspraken die u daarover heeft gemaakt worden nagekomen, daarover terplekke overleggen met betreffende afdeling en de resultaten schriftelijk en met beelden aan u terugkoppelen. U kunt onze merchandisers inzetten voor onder meer:

Flyerdame die flyers uitdeelt op straat
Storecheck uitgevoerd door promoter die kijkt hoe de producten er bij staan in de schappen

Schapverzorging en schapombouw

Merchandisers verzorgen daarbij alles wat nodig is om uw schapruimte, etalage of second placing (bijvoorbeeld uw display) er zo goed mogelijk te laten uitzien. Het gaat er daarbij om of het juiste product op de goede plaats staat, het juiste aantal facings, correcte schap- en prijskaartjes. Het schappenplan is daarbij de meetlat waarlangs alles wordt geïnventariseerd en zonodig in overleg met de winkel wordt aangepast.

Out-of-stock registraties

Als er afspraken zijn gemaakt over out-of-stock zijn van uw producten, kunnen onze merchandisers dat snel en efficiënt voor u inventariseren (ook in het weekend). De merchandisers zijn in staat deze resultaten snel aan u terug te koppelen, zodat u desgewenst direct een compleet plaatje hebt en eventueel verdere actie kunt ondernemen. Dit kan zowel op een geplande regelmatige basis gebeuren, maar desgewenst natuurlijk ook ad hoc.

Service merchandising

Wilt u op regelmatige basis controle hebben over uw verkoopruimte? Wij kunnen voor u een vast team van merchandisers samenstellen, die een uitgebreide briefing en training krijgen. Op regelmatige basis kunnen ze weer nieuwe instructies krijgen voor een volgende merchandisingronde.

Instore demonstratie met promoter voor de nieuwe vla van de Melkunie

Plaatsing pos-materiaal

Ondersteunt u een actie met displays, topkaarten, schapkaartjes, woblers, raam-/plafondhangers, inflatables en/ of ander promotiemateriaal? Dan moeten deze op vlekkeloze wijze en op de meest interessante plek in de winkel geplaatst worden. Onze merchandisers nemen deze materialen mee en installeren ze op de juiste plek. Displays, topkaarten, schapkaartjes en ander promotioneel materiaal: onze merchandisers zorgen ervoor dat het allemaal op de juiste wijze staat opgesteld.

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder al onze promotieteams

Offerte ontvangen voor inzet merchandisers?

Voor meer informatie of een kostenbegroting voor de inzet van merchandisers kunt u contact opnemen met onze sales-afdeling op +31 20 5800 982 of sales@monsterscore.nl.