Gekoelde sampling

Promotiebureau voor sampling, promotieteams & winkel-demo's

Promotiebureau Monsterscore is een fieldmarketing bureau met ruim 10 jaar ervaring, gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van sampling- en promotiecampagnes, invulling van winkeldemonstraties en de inzet van hostesses. Promotiebureau Monsterscore levert full-service van eerste concept tot en met uitvoering. Dus niet alleen de promotieteams, maar ook alle toebehoren voor succesvolle outdoor-sampling en instore demonstraties. Promotiebureau Monsterscore zet daarvoor alleen haar eigen állerbeste fieldworkers, promotors, demonstrateurs, merchandisers en hostesses in, verspreid over heel Nederland en België

Vrolijke merchandiser tijdens een outdoor event voor Starbucks
Promotieteam deelt Arla Skyr uit aan bezoekers tijdens een evenement

Fieldmarketing van
concept tot uitvoering

Promotiebureaus waren voorheen vooral een uitvoerende partner bij het opzetten van promotie-acties. Naast de uitvoering van elders bedachte concepten kan promotiebureau Monsterscore jou echter ook helpen bij het bedenken, verder uitwerken en vervolgens invullen van fieldmarketing concepten. Promotiebureau Monsterscore neemt je daarbij werk uit handen, zodat jíj als marketeer alweer met een volgend project aan de slag kunt.

Een Promotiebureau dat
jou resultaten biedt

Promotiebureau Monsterscore beschikt over diverse onderzoeksgegevens en resultaten van sampling, inzet van hostessen, winkeldemonstraties en bijvoorbeeld mobiele billboards. Resultaten op zowel de korte als de lange termijn.

Twee Promotiemedewerkers die Karvan Cevitam uitdelen tijdens een outdoor event

Meer informatie?

Als jij rondloopt met de vraag wat sampling en promoties precies voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen, bel dan gerust eens met promotiebureau Monsterscore op 020-5800982 of mail naar sales@monsterscore.nl.