Promotiedames

Promotiedames trekken
altijd de aandacht

Met hun frisse, alerte uitstraling zijn promotiedames duidelijk herkenbaar voor uw product of dienst. Vaak worden promotiedames ingezet op beurzen, evenementen maar ook gewoon rond een regulier verkooppunt met als doel de bezoekers naar uw stand of verkooppunt te leiden. Het is dus belangrijk dat uw promotiedames die aandacht ook écht weten te trekken. Monsterscore kan u adviseren over de exacte aankleding van uw promotiedames. Hierdoor kunnen we het effect in de setting waarin zij actief zijn optimaliseren.

Twee Promotiemedewerkers die Karvan Cevitam uitdelen tijdens een outdoor event
Senseo merchandiser biedt een kop koffie aan

Promotiedames voor de promotie van uw product

Het converteren van die aandacht in een gesprek met één van uw verkopers of in de entree in een verkooppunt is vaak de belangrijkste vervolgstap. De promotiedames kunnen mensen attenderen op het product met een sample, flyer of andere boodschap. Ze kunnen ook al een triggerende uitleg geven over het product. Door ook gedurende de werkzaamheden regelmatig af te stemmen met de promotieteams, wordt uiteindelijk het beste resultaat geboekt.

De promotiedames van Monsterscore

Een promotiedame van Monsterscore wordt geselecteerd op die zo belangrijke uitstraling. Er wordt gekeken of zij in staat is om die aandacht te vangen en vervolgens die voorzet te geven. Uiteraard verzorgen wij een korte instructie, die de promotiedames hebben doorgenomen alvorens zij op locatie aan het werk gaan. Promotiedames van Monsterscore komen uit het gehele land en kunnen dus ook overal worden ingezet, zonder dat daarvoor eerst het halve land moet worden doorgereisd.

Cocio promotiedame in supermarkt laat klant proeven

Offerte voor inzet van uw eigen promotiedames

Samen bepalen wij graag het gewenste profiel van jouw promotiedames alvorens wij een offerte maken. Wil je ook gebruik maken van onze promotiemedewerkers, neem dan contact op met onze sales afdeling op +31 20 5800 982 of mail naar sales@monsterscore.nl.