Promotiemedewerkers

Promotiemedewerkers inzetten?

Promotiemedewerkers van Monsterscore verzorgen uw promotieactie op een representatieve en ervaren wijze. Of het nu gaat om 2 of 200 promotiemedewerkers voor uw promotieteams. Onze promotiemedewerkers zijn het visitekaartje voor uw product, vandaar dat alle promotiemedewerkers bij Monsterscore individueel worden geselecteerd. Wij beschikken over een landelijk bestand met promotiemedewerkers die het werken in promotieteams ook echt leuk vinden en proactief op uw doelgroep zullen afstappe

Promotiemedewerkster in gesprek met geïnteresseerden over Bolletje terwijl ze producten uitdeelt
Heineken 0.0 promotieactie met vrolijke promotiedame die samples uit deelt

Promotiemedewerkers in Nederland en Belgie

Via Promotiebureau Monsterscore kunt u een promotiemedewerkers inzetten voor zowel sampling, PR acties, op beurzen, als promoboys / hosts of promogirls / hostesses en voor alle andere mogelijke manieren van promotionele acties in zowel Nederland als België.

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder
al onze promotieteams

Offerte ontvangen voor
inzet promotiemedewerkers?

Samen bepalen wij graag het gewenste profiel van jouw promotiemedewerkers alvorens wij een offerte maken. Wil je ook gebruik maken van onze promotiemedewerkers, neem dan contact op met Promotiebureau Monsterscore op +31 20 5800 982 of mail naar sales@monsterscore.nl.