Promotrucks

Zichtbaarheid met promotrucks

Het voordeel van promotrucks is dat ze mobieler zijn dan statische vaste billboards. Door de mobiliteit worden promotrucks dagelijks gezien door een afwisselend publiek in vooraf bepaalde gebieden. Ze verzekeren de adverteerder ervan dat hun boodschap nieuw en effectief blijft gedurende de campagne. De full-colour uitingen op de promotrucks trekken de aandacht van mensen onderweg: automobilisten, treinreizigers en voetgangers in druk bevolkte gebieden en de drukke wegen in de randstad en daarbuiten. De promotrucks van Monsterscore bieden u een voordelig en meetbaar instrument in elk gewenst gebied afgestemd op de doelmarkt van u als adverteerder.

Blij merchandisingteam geniet tijdens promotie zelfs op het Leidseplein amsterdam voor Desperados 0.0
Heineken 0.0 promotie tijdens een roadshow uitdelen van samples

Promotruck huren?

Promotrucks van Monsterscore behoren tot de modernste van de Benelux. Als u door middel van een promotruck adverteert, is het belangrijk dat de materialen die worden gebruikt van topkwaliteit zijn. De promotrucks van Monsterscore zijn bovendien multifunctioneel en kunnen ook gebruikt worden als verkoopauto, samplewagen of podiumwagen. Het hoofddoel van een promotruck is om voor zoveel mogelijk mensen te verschijnen en dat zo lang mogelijk.

Wat moet u doen
voor uw eigen promotruck?

Voor uw eigen promotruck hoeft u eigenlijk alleen het artwork aan te leveren: wij doen de rest! Op verzoek sturen wij u graag de specificaties voor de uiting en als u vragen heeft kunt u altijd even bellen met één van onze projectmanagers op +31 20 5800 999 of met onze sales-afdeling op +31 20 5800 982.