Roadshows

Ons gespecialiseerde team en uitgebreide vloot van opvallende promotievoertuigen staan klaar om uw roadshow tot een succes te maken. Met advies over locatiemanagement, volledig op maat bestickerde en ingerichte promotrucks zorgen wij voor maximale zichtbaarheid en impact tijdens uw campagne.

Waarom kiezen voor een
roadshow van Monsterscore

Expertise en ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van succesvolle roadshows, met een landelijk bestand aan ervaren promotiemedewerkers en op maat gemaakte promotievoertuigen.

Zichtbaarheid en impact

Met opvallende promotrucks bereikt u een gevarieerd publiek op strategische locaties, dankzij de mobiliteit en maximale zichtbaarheid van deze mobiele reclamevoertuigen.

Advies en locatiemanagment

Wij kunnen u adviseren bij het selecteren van de beste promotielocaties en het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

Multifunctionele promotrucks

De promotrucks zijn multifunctioneel inzetbaar. Naast adverteren kunnen ze ook dienen als verkoopauto, samplewagen of podiumwagen, waardoor u diverse doelen kunt bereiken met één voertuig.

succesvolle promotie op het leidseplein

De succesvolle promotie van Desperados op het Leidseplein was een onvergetelijk evenement. Met creatieve activaties trokken we voorbijgangers aan en wekten nieuwsgierigheid op. Muziek en verfrissende drankjes creëerden een energieke sfeer die mensen enthousiast maakte.

De branding was prominent aanwezig, en het publiek werd aangemoedigd om foto’s te delen op sociale media, waardoor de buzz zich verspreidde. De locatie op het Leidseplein zorgde voor een enorme bezoekersstroom, wat de merkbekendheid en de verkoop verhoogde.

Groep merchandisers die plezier hebben tijdens een promotie-evenement
Groep gelukkige jonge promotiemedewerkers die Desperados steunen tijdens promotie-evenement op het Leidseplein Amsterdam
Blije merchandiser die een potentiële klant een blikje desperados 0.0 aanbiedt
Desperados-merchandiser werkt aan een campagne die een drankje in proost omhoog houdt

ook impact maken met uw roadshow?

Roadshows zijn een opwindende marketingstrategie waarbij we producten en diensten letterlijk de weg op brengen en door het hele land of zelfs internationaal reizen. Met op maat gemaakte mobiele presentaties, promotrucks en evenementen kunnen we jouw doelgroep op verschillende locaties bereiken en betrekken. Roadshows bieden een unieke gelegenheid om rechtstreeks in contact te komen met potentiële klanten, partners en belanghebbenden. Onze bevlogen teams zijn altijd klaar om demonstraties te geven, vragen te beantwoorden en persoonlijke relaties op te bouwen en onze projectmanagers adviseren en regelen naar wens de locaties. Door de veelzijdigheid en reikwijdte van roadshows kunnen we een merkboodschap versterken, nieuwe markten verkennen en een blijvende impact maken waar we ook gaan. Reis met ons mee tijdens jouw eigen roadshow en ontdek de opwinding en innovatie die dat te bieden heeft.

Ook een succesvolle promotie
starten?

Neem vrijblijvend contact op