Sampling

Wij begrijpen dat een succesvolle samplingcampagne een duidelijke visie en een doordacht plan vereist. Met onze expertise in spreiding en bereik binnen de beoogde doelgroep streven wij naar het hoogst bereikbare resultaat. Ontdek hoe wij sampling op maat leveren.

Shopper activatie met
online marketing

Product sampling

Dit geeft consumenten de mogelijkheid om gratis producten uit te proberen voordat ze deze kopen, waardoor de kans op conversie naar klanten wordt vergroot.

City sampling

Het uitdelen van gratis product samples aan consumenten in steden, om hen kennis te laten maken met het merk en het product voordat ze het aanschaffen.

Nearstore-sampling

Bij Nearstore sampling verstrek je gratis samples aan consumenten dichtbij winkels, waardoor ze de kans krijgen om het product te proberen voordat ze daadwerkelijk de winkel binnengaan.

Sampling Schiphol

Deel gratis producten uit op Schiphol om een groot internationaal publiek te bereiken. Zo kom je gegarandeerd in contact met potentiële klanten.

Sampling op schiphol

In samenwerking met Schiphol biedt Monsterscore unieke mogelijkheden voor merk-activatie zowel aan airside (achter de security) als aan landside (Schiphol Plaza). Met miljoenen reizigers van over de hele wereld die onze luchthaven passeren, biedt Schiphol een ongeëvenaard platform om een breed en divers publiek te bereiken. Onze strategisch geplaatste samplingplekken bieden merken de mogelijkheid om producten direct in handen van reizigers te plaatsen. Dit creëert een impactvolle eerste indruk en vergroot de kans op merkherkenning en loyaliteit. Een goed uitgevoerde product samplingcampagne op Schiphol voegt niet alleen waarde toe aan de merken, maar ook aan de reiservaring van de passagiers.

Groep merchandisers die plezier hebben tijdens een promotie-evenement
Groep gelukkige jonge promotiemedewerkers die Desperados steunen tijdens promotie-evenement op het Leidseplein Amsterdam
Blije merchandiser die een potentiële klant een blikje desperados 0.0 aanbiedt
Merchandiser schenkt een glas Heineken in tijdens promotiecampagne

Wil jij sampling inzetten voor jouw bedrijf?

Sampling is een krachtig instrument voor merken en adverteerders, omdat je zo direct persoonlijk contact maakt met potentiële klanten. Door sampling op maat en gericht op de juiste doelgroep uit te voeren, kunnen merken een tastbare ervaring bieden en een positieve merkervaring neerzetten.

Bovendien maakt sampling  het mogelijk om een breed publiek te bereiken en de merkbekendheid te vergroten. Met de stijgende populariteit van sampling en de hoge conversie van belangstellenden naar klanten, is het duidelijk dat sampling een effectieve strategie is om directe verkoopresultaten en merkgroei te genereren.

Ook een succesvolle promotie
starten?

Neem vrijblijvend contact op