Sampling Schiphol

Als partner van Royal Schiphol Group, staan we garant voor opvallende sampling en promotie-ervaringen op Schiphol, zowel voor als achter de beveiliging. Deze marketingactiviteiten bieden reizigers een afleiding te midden van de drukte van het reizen.

Sampling en promotie-activiteiten op schiphol

Monsterscore, als de preferred supplier van Royal Schiphol Group, staat aan het roer van sampling en promotie-activiteiten op Schiphol. Ons team van merkambassadeurs, promotors en hostesses, die grondig zijn gescreend door de AIVD en beschikken over Schiphol-passen, voert deze activiteiten zowel voor als achter de beveiliging uit. Deze inzet biedt reizigers een welkome afleiding te midden van de drukte van het reizen, terwijl het merken de kans biedt zich te profileren.

Exclusieve ervaringen
op Schiphol

Welkome afleiding voor reizigers

Deze vorm van marketing gaat verder dan alleen verkoop; het streeft ernaar om reizigers een plezierige extra ervaring te bieden tijdens hun verblijf op de luchthaven. Dit draagt bij aan de branding van Schiphol als een moderne en gastvrije internationale hub. Voor reizigers bieden deze promoties een kans om te genieten van unieke producten en diensten, vaak tegen speciale tarieven, terwijl ze in afwachting zijn van hun vlucht.

Samengevat dragen sampling en promoties op Schiphol, zowel voor als achter de beveiliging, bij aan de levendige sfeer van de luchthaven en bieden ze een welkome afleiding voor reizigers die op weg zijn naar hun volgende bestemming.