Shopper Insights

Shopper insights en fieldmarketing vormen een dynamisch duo dat merken in staat stelt om dieper inzicht te krijgen in het gedrag en de voorkeuren van consumenten. Fieldmarketing speelt een essentiële rol bij het verzamelen van deze waardevolle shopper insights. Door direct contact te maken met consumenten op locaties zoals winkelcentra, supermarkten, beurzen en evenementen, kunnen marketeers waardevolle feedback verzamelen en rechtstreeks inzicht krijgen in de behoeften en verlangens van potentiële klanten.

De voordelen van
monsterscore
shopper insights

Groep gelukkige merchandisers die werken tijdens een Sourcy-campagne

Tijdens fieldmarketing-evenementen kunnen observaties worden gedaan over hoe consumenten reageren op productdisplays, promoties en interactieve activiteiten. Feedbackformulieren en enquêtes kunnen worden verspreid om dieper inzicht te krijgen in de aankoopmotieven en merkvoorkeuren van consumenten. Dat biedt vaak nieuwe kansen.

Wanneer is deze informatie relevant?

Ontwikkeling van een product

Bij de ontwikkeling van een product omdat het inzicht geeft in de behoeften en wensen van de consument, zodat het product beter aansluit op de marktvraag.

Bepalen van positionering

Shopper insights helpen bij het bepalen van de juiste positionering door inzicht te geven in de behoeften en motivaties van de doelgroep.

Verbeteren van merkbeleving

Het identificeren van nieuwe kansen en trends in de markt. Door te begrijpen wat consumenten aantrekt en motiveert om aankopen te doen, kunnen marketeers innovatieve strategieën ontwikkelen.

Optimaliseren customer Journey

Door inzicht te geven in het gedrag en de voorkeuren van de shopper. Kun je de in-store customer journey en merkbeleving verbeteren.

De aanpak van monsterscore

Wij voeren onderzoek uit en analyseren data uit verschillende bronnen, zoals winkelvloerobservaties, enquêtes, aankoopgedrag en online activiteit. Door deze methoden te combineren, kunnen wij een gedetailleerd beeld creëren van de shopper en zijn/haar beslissingen in de winkelomgeving, waardoor bedrijven in staat zijn om hun marketingstrategieën en in-store customer journey te optimaliseren.

Desperados-merchandiser werkt aan een campagne die een drankje in proost omhoog houdt