Standbemanning

Standbemanning voor beurzen en evenementen

Om op beurzen en evenementen het juiste resultaat te bereiken is een enthousiaste stand bemanning van groot belang. Er wordt veel aandacht besteed aan de aankleding, de juiste standafmetingen en het licht. Vaak wordt de inzet van standbemanning “nog even” als laatste geregeld. Monsterscore beslist in samenspraak met u welk profiel standbemanning (qua uitstraling en vaardigheden) voor welk onderdeel zal worden ingezet.

Representatieve hostesses op beurs evenement

Geschikte standbemanning

Standbemanning die het werk leuk vindt en hard wil werken. Het is niet voor niets dat de hostessen van Monsterscore voor een groot deel bestaan uit medewerkers, die hun sporen hebben verdiend in de horeca. Onze standbemanning weet wat werken op een meerdaagse beurs inhoudt en is volledig ingesteld op veranderende situaties die tijdens de werkzaamheden kunnen voorkomen.

Je zoekt standbemanning?

Sta je op het punt om deel te gaan nemen aan een beurs of evenement en zoekt een geschikte partner voor jouw standbemanning? Bel of mail dan met onze sales-afdeling op sales@monsterscore.nl of +31 20 5800 982.