Violife Vegan Kaas Roadshow

Violife, een toonaangevend merk in plantaardige zuivelalternatieven, wilde consumenten kennis laten maken met hun smakelijke plantaardige Zuivel. Om dit te realiseren, organiseerden ze een opvallende roadshow die op evenementen, bij hogescholen en in verschillende steden plaatsvond. Tijdens deze roadshow werden heerlijke gerechten bereid met verschillende Violife-producten om de veelzijdigheid en smaak van hun plantaardige kaas te demonstreren.

Verhoging naamsbekendheid

Consumenten werden aangenaam verrast door de smaak en textuur van Violife-kaas tijdens live demonstraties in een authentieke keukensetting, wat hun vertrouwen in het merk versterkte en hen aanmoedigde om plantaardige opties te proberen.

Eyecatcher

De opvallende Volkswagen Retro-bus trok veel aandacht tijdens de plantaardige Roadshow, en fungeerde als centraal punt voor de proeverijen, waardoor de events een groot succes werden

Actief betrekken consumenten

Verschillende gerechten werden bereid met Violife-producten om de diversiteit van het assortiment te benadrukken, wat aantoonde dat plantaardige zuivel net zo lekker en veelzijdig kan zijn als traditionele zuivelkaas.

De plantaardige
Kaas Proeverij

De proeverijen werden op verschillende locaties gehouden, waarbij consumenten konden genieten van plantaardige pizza’s met Violife mozzarella en Greek White, nacho’s met geraspte Violife Gouda Flavor en tosti’s met plakjes Gouda Flavor. Deze gerechten werden ter plaatse bereid en uitgedeeld.

In de steden werd een gebrande keukensetting gebruikt om live demonstraties te geven van de bereiding van gerechten met Violife-kaas.

Naast de gerechten werden ook andere Violife-producten, zoals smeergoud voor brood en Vioblock om in te bakken, uitgedeeld aan geïnteresseerde consumenten.