Zadelhoesjes

Zichtbaar met zadelhoesjes

Zadelhoesjes zijn een goed instrument voor een zichtbaarheidscampagne, zeker in een fietsland als Nederland. Veel mensen gebruiken (of zijn altijd op zoek naar) een zadelhoesje op het moment dat het regent, maar laten deze ook vaak op het zadel zitten. Een goed promotie-instrument dus met goede mogelijkheden voor het creëren van een ruime communicatiewaarde.

Zadelhoesjes promotie in Amsterdam
Zadelhoesjes promotie in Amsterdam

Zadelhoesjes en doelgroep

Interessante doelgroepen gebruiken de fiets en zeker in de grote steden zorgen zevoor veel contacten in het fietsenrek. Het is ook goed mogelijk om gericht te werk te gaan, denk bijvoorbeeld eens aan verspreidingen bij beurzen, in de stallingen bij stations, bij supermarkten, winkelcentra, scholen of universiteiten. Er zijn ook zadelhoezen speciaal voor scooters en dat biedt natuurlijk weer extra mogelijkheden om een interessante leeftijdscategorie te bereiken.

Productie van uw zadelhoezen

Monsterscore levert jouw bedrukte zadelhoesjes vanaf 10.000 stuks. De zadelhoesjes passen op ieder zadel en wij leveren inmiddels ook speciale zadelhoezen voor scooters. Het ontwerp kunnen wij voor je maken, maar je kunt ook je eigen ontwerp laten aanleveren. Bedrukking kan in één of meer kleuren en ook full colour bedrukking van uw fietszadelhoesjes is mogelijk.

Zadelhoesjes promotie in Amsterdam

Verspreiding van uw zadelhoesjes?

Voor het plaatsen van fietszadelhoesjes door het hele land bent u bij promotiebureau Monsterscore aan het juiste adres. Wij hebben ruime kennis van locaties en werken met promotors uit het hele land. De verspreiding van uw zadelhoesjes kunnen wij dan ook snel en efficiënt uitvoeren. Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen met sales@monsterscore.nl of bellen met +31 20 5800 982.