Mystery Shopping

mystery shopping inzetten
via Monsterscore

Met behulp van mystery shopping kunnen uw bedrijfslocaties of winkels incognito worden bezocht en de bevindingen worden vervolgens aan je teruggekoppeld. Mystery shopping laat je je eigen bedrijf zien door de ogen van de klant. Met mystery shopping heb je een instrument in handen dat een onafhankelijke en een neutrale kijk geeft op de vooraf gesproken punten en criteria. Met het inzetten van mystery shopping kun je op zoek gaan naar antwoorden op vragen als:

Cocio promotiedame in supermarkt laat klant proeven
Lachende promotors die flessen Heineken 0.0 omhoog houden tijdens promotie in de winkel

Mystery shopping
ad hoc of planmatig

Mystery shopping helpt u uw omzet en resultaat te vergroten door de goede en minder goede punten van de dienstverlening aan uw klanten bloot te leggen. Een statistiek: maar 1 op de 15 mensen zal daadwerkelijk klagen als er iets niet in de haak is, de andere 14 gaan gewoon naar een concurrent zonder dat expliciet aan u te melden.

Monsterscore kan mystery shopping op een regelmatige basis voor u verzorgen, bijvoorbeeld elk kwartaal met rapportages waarin u de resultaten zult kunnen zien van de aandacht die eraan gegeven wordt. Maar u kunt ook eens ad hoc besluiten dat u uw eigen bedrijf eens wat beter wilt leren kennen op een bepaald vlak. In beide gevallen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met mystery shopping. Monsterscore heeft een landelijk team voor mystery shopping, dat snel en efficiënt ingwijd kan worden in uw bedrijfsprofiel en alle in’s en out’s ten aanzien van uw (gewenste) servicegraad.

offerte ontvangen voor Mystery Shopping?

Monsterscore voert mystery shopping uit zonder daar heel ingewikkeld over te doen. We spreken van tevoren duidelijk af wat de bedoeling is, kunnen de storechecks snel en flexibel en tegen relatief lage kosten uitrollen en zorgen voor een eenvoudige duidelijke rapportage op maat. Ook als u naar aanleiding van tussentijdse bevindingen de opzet iets zou willen wijzigen, zit Monsterscore kort op de bal doordat de lijnen met de mystery shoppers erg kort zijn. Spreekt dit u aan, bel dan met onze salesafdeling op +31 20 5800 982 of mail naar sales@monsterscore.nl.