Promotieteams

Op zoek naar een opvallend promotieteam voor uw merk, product of dienst? Wij zorgen voor een team dat perfect aansluit bij uw wensen en doelen. Van opvallende promotiematerialen tot representatieve en enthousiaste promotors en de actielocatie:, wij regelen alles. Ontdek hoe wij uw promotie naar een hoger niveau tillen!

De voordelen van
een monsterscore
promotieteam

Groep gelukkige merchandisers die werken tijdens een Sourcy-campagne
Senseo Merchandiser houdt u een koffiekopje voor tijdens een promotiecampagne

Wat een promotiebureau jou kan brengen

Monsterscore is een promotiebureau met ruim 15 jaar ervaring dat gespecialiseerd is in sampling- en promotiecampagnes, winkeldemonstraties, beurs hostesses en merchandising. Het bedrijf werkt full-service van concept tot uitvoering en heeft een eigen team van fieldworkers, promotors, demonstrateurs, merchandisers en hostesses verspreid over heel Nederland. Monsterscore biedt niet alleen uitvoerende diensten, maar kan ook helpen bij het bedenken, verder uitwerken en invullen van fieldmarketing concepten.

Een promotieteam voor elk event

Flyerteams

Laat uw flyeractie succesvol zijn met een goed geïnstrueerd flyerteam van Monsterscore. Creëer awareness, genereer traffic en stimuleer call-to-action voor jouw winkels, servicepunten of website.

Promogirls

Enthousiaste dames met een opvallende uitstraling die bezoekers leiden naar uw stand of verkooppunt op beurzen, evenementen en reguliere locaties.

Merk ambassadeurs

Zet merkambassadeurs in voor jouw campagne, waardoor jouw A-merk op een professionele en impactvolle manier gepromoot kan worden door getrainde ambassadeurs.

Samplingteams

Door samples uit te delen op strategische locaties, creëer je vertrouwen met een goede koopintentie. Locatiekeuze is hierbij essentieel.

Onze promotieteams zijn landelijk inzetbaar

Monsterscore beschikt over promotieteams die niet alleen landelijk inzetbaar zijn, maar ook bestaan uit promogirls en promoboys uit het hele land, waardoor het voor klanten gemakkelijk is om lokale promotieteams in te zetten en voor landelijke promotiecampagnes altijd voldoende promotors beschikbaar zijn.

Merchandiser schenkt een glas Heineken in tijdens promotiecampagne

Ook een succesvolle promotie
starten?

Neem vrijblijvend contact op