Hostesses

Het investeren in opvallende aankleding en stands is belangrijk, maar het succes hangt grotendeels af van de kwaliteiten van ervaren beursmedewerkers en hostesses. Bij Monsterscore vindt u de juiste hostesses die representatief, enthousiast en ervaren zijn, en die uw congres, beurs of event tot een succes zullen maken.

Inzet van professionele hostesses op congressen
of evenementen

Groep gelukkige merchandisers die werken tijdens een Sourcy-campagne
Twee vrolijke hostesses tijdens een evenement

Enthousiaste hosts en hostesses inhuren

U kunt enthousiaste hosts en hostesses inhuren voor diverse opdrachten op verschillende locaties in Nederland en België. Onze hostesses worden vaak ingezet als assistentie op beurzen, promo-acties, evenementen, congressen en bedrijfsevents. Of het nu voor een dag of enkele weken is, onze flexibiliteit stelt u in staat om de juiste ondersteuning te krijgen op het gewenste moment. Onze representatieve, verzorgde en ervaren hostesses zijn het visitekaartje van uw bedrijf en zorgen voor een positieve eerste indruk bij uw gasten. Met Monsterscore haalt u betrouwbare en hardwerkende hostesses in huis die bekend zijn met de dynamiek van meerdaagse beurzen en zich moeiteloos aanpassen aan veranderende situaties.

Wanneer heb je hostesses nodig?

Hostess service

Snelle en flexibele hostesses en hosts door het hele land, met een dynamische uitstraling en proactieve werkhouding.

Hostesses Schiphol

Hostesses die actief zijn achter de paspoortcontrole, waar ze flyers uitreiken, betrokken zijn bij speciale ontvangsten en vertrekken, in Pop-upstores werken en diensten verlenen in het VIP Centre.

Hostesses Rai Amsterdam

Onze hostesses hebben kennis en ervaring met verschillende beurzen in RAI Amsterdam en kunnen uitstekende dienstverlening bieden.

Hostesses Jaarbeurs Utrecht

Ervaren hostesses beschikbaar voor congressen, vakbeurzen en consumentenbeurzen in Jaarbeurs Utrecht, met speciale beurstarieven voor deelnemers.

Hostesses op uw beurs of evenements

Geschikte hostesses op beurzen of evenementen zijn een belangrijke toevoeging voor uw beursdeelname. Op de meeste vak- en consumentenbeurzen wordt veel geïnvesteerd in zaken zoals aankleding en standplaats, maar het succes valt of staat bijna altijd met de kwaliteiten van goede beursmedewerkers en hostesses. Onze hostesses worden zorgvuldig geselecteerd op basis van uitstraling en vaardigheden, en zijn flexibel inzetbaar op congressen, evenementen, promo-acties en meer.

Vier hostessen tijdens de buitenlandbeurs