Promogirls

Bij Monsterscore hebben we leuke promodames die jouw product of dienst op beurzen, evenementen en verkooppunten onder de aandacht brengen. Ze vangen de aandacht, delen samples en flyers uit, en leiden geïnteresseerden naar jouw verkopers. 

promogirls genereren aandacht voor uw product of dienst

Daar begínt pas het werk van de promogirls: promodames met een leuke, alerte uitstraling, duidelijk herkenbaar voor jouw product of dienst. Promogirls worden veel ingezet op beurzen, evenementen en ook gewoon rond een regulier verkooppunt met als doel de bezoekers naar jouw stand of verkooppunt te leiden. Belangrijk dus dat jouw promogirl ook daadwerkelijk die aandacht weet te trekken. Monsterscore kan adviseren over de exacte aankleding van de promogirls om het effect in de setting waar zij actief zijn te optimaliseren.

Promotiemedewerkster die blij kijkt tijdens het uitdelen van flyers en stroopwafels
Senseo Merchandiser houdt u een koffiekopje voor tijdens een promotiecampagne

Promogirls zorgen voor
meer verkoop

Promogirls van promotiebureau monsterscore

Een promogirl van Monsterscore wordt geselecteerd op die zo belangrijke uitstraling en er wordt gekeken of zij in staat is om eerst de aandacht te vangen en vervolgens die voorzet te geven. Uiteraard verzorgen wij op input van jou een korte instructie, die de promodame heeft doorgenomen alvorens zij op locatie aan het werk gaat. Promogirls van Monsterscore komen uit het gehele land en kunnen dus ook overal worden ingezet, zonder dat daarvoor eerst het halve land moet worden doorgereisd.

Desperados-merchandiser werkt aan een campagne die een drankje in proost omhoog houdt