Store checks

Storechecks, ofwel winkelinspecties, waarbij professionals de consistentie en prestaties van winkels beoordelen. Deze cruciale activiteiten streven ernaar een uniforme en aantrekkelijke winkelervaring te bieden aan klanten, terwijl ze retailers helpen hun dienstverlening te verbeteren en merkrichtlijnen te handhaven.

winkelinspecties in retail

Storechecks, ofwel winkelinspecties, zijn cruciale activiteiten binnen de retail- en marketingindustrie. Deze controles zijn bedoeld om de prestaties en consistentie van winkels en hun merchandising te evalueren. Tijdens een storecheck beoordelen getrainde professionals de winkel op verschillende aspecten, zoals productpresentatie, voorraadniveaus, prijsaanduidingen en naleving van merchandisingrichtlijnen. Ook wordt er op grote schaal gebruik gemaakt van EAN-scanning door onze auditors.

Instore demonstratie met promoter voor de nieuwe vla van de Melkunie
Storecheck uitgevoerd door promoter die kijkt hoe de producten er bij staan in de schappen

Storechecks voor Consistentie en Naleving

succes en consistentie in retail

In een tijd waarin consumenten steeds veeleisender worden, spelen storechecks een belangrijke rol bij het handhaven van de reputatie en het succes van retailers. Ze stellen bedrijven in staat om te leren, te verbeteren en te groeien in een competitieve markt, terwijl ze tegelijkertijd een consistente en aantrekkelijke winkelomgeving bieden aan hun klanten.