Veel gestelde Vragen

Om voor Monsterscore te kunnen werken dien je minimaal 17 jaar oud te zijn.

Nee, de afdeling logistiek van Monsterscore draagt hier de zorg voor en als promotiemedewerker vertrek je meteen van huis naar werklocatie.

Een van de grootste voordelen van werken voor Monsterscore is dat het salaris supersnel wordt uitbetaald. Zodra de uren gedeclareerd worden heb je als promotiemedewerker na maximaal 7 werkdagen je salaris op je rekening.

Nee, dit is niet erg! Bij Monsterscore kan je aangeven wanneer je lekker veel kan werken en wanneer je een drukke periode hebt (denk hierbij aan een toetsweek). In je drukke periodes wordt je niet benaderd voor promotiewerk.

Nee, Monsterscore heeft een landelijke planning. Daardoor kan je in verschillende regio’s aan de slag. Dus je kunt als promotor dan in het weekend in de regio van je ouders maar ook in je eigen regio aan de slag.

Monsterscore heeft regelmatig werk door het gehele land in de promotieteams, voor hostesswerk en merchandising- en bezoekrondes. Zeker niet alleen maar in de Randstad dus.

Monsterscore heeft zowel individuele acties als acties die in teamverband uitgevoerd worden. Bij acties die in teamverband worden uitgevoerd kan je samen met een vriend of vriendin ingepland worden.

Bij Monsterscore wordt er altijd een deel van de reiskosten vergoed en in de meeste gevallen ontvang je als promotiemedewerker ook nog eens reistijd in je netto-tarief.

Monsterscore heeft verschillende soorten klussen. Voor sommige klussen worden medewerkers ingepland die meer levenservaring hebben. Voor ons bestand zijn we hard op zoek naar medewerkers die binnen dat profiel passen.

Als jij denkt geschikt te zijn voor promotiewerk bij promotiebureau Monsterscore, graag wilt werken én over de genoemde vaardigheden beschikt, nodigen wij jou uit om je in te schrijven via ons online inschrijfformulier in te vullen.

Er wordt binnen maximaal een week contact met je opgenomen nadat je het selectieformulier hebt ingevuld.

Indien je nog een vraag hebt die hierboven niet tussenstaat mag je altijd een mail sturen naar werving@monsterscore.nl